Alles op alles met ADC

“Als ADC vinden het fijn om sportief talent te ondersteunen”, vertelt Edwin Junggeburth, operationeel directeur van ADC. Het bedrijf (printen, plotten, sign en drukken) heeft haar hoofdvestiging in ’s-Hertogenbosch. Vijf teams van Minerva spelen met de naam van de nieuwe sponsor op het shirt. 

 

ADC heeft ook vestigingen in o.a. Tilburg, Eindhoven en Rotterdam, die allemaal hun eigen specialismen hebben. “We zijn er trots op om onze naam aan Minerva te verbinden. We houden er wel van om het uiterste te moeten doen om goed te presteren Zeker als het gaat om het leveren van een teamprestatie waar iedereen zich goed bij voelt.”  

Uitdaging

De slogan van ADC is: “alles op alles.” Het printbedrijf kan dus eigenlijk alles, op allerlei materialen printen. “Dat doen we landelijk voor hele grote bedrijven en organisaties zoals scholen, maar ook voor particulieren en bedrijven uit de regio. Van het gewone printwerk op papier tot brochures en complete boeken. Maar ook het beletteren van auto’s en buitenreclame op gevels. Hoe moeilijker, hoe meer uitdaging wij daarin zien. We zetten dan alles op alles om een topprestatie te leveren. Net als Minerva.”  

Meer informatie: www.adcrepro.nl

Komende activiteiten

zo mei 06
Minerva clubdag

Minerva Kleding Webshop:

 

Sponsoren Minerva: