Jumbo Verenigingssparen

Jumbo Supermarkten helpt Minerva om onze doelen te bereiken !!

Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kun je bij Jumbo Drunen sparen voor onze volleybalvereniging!  Samen met familie en vrienden kunnen wij sparen voor de doelen die Minerva gesteld heeft om het volleyballen nóg leuker te maken!
Minerva wil erg graag extra trainingsmaterialen aanschaffen (ladders, pylonnen, hoedjes e.d.) en tablets voor de wedstrijdregistratie. Het zou natuurlijk ontzettend gaaf zijn als wij dit samen met jullie kunnen bereiken! Hoe gaat het in zijn werk?

Als je in de periode van 7 februari tot en met 27 maart boodschappen doet bij Jumbo krijg je bij elke 10 euro die je besteedt, een sportpunt met daarop een unieke code.
Deze code kun je online invoeren op de website

Klik hier om de codes in te voeren

Vind je dit even lastig of ben je net even te druk om de codes in te voeren, dan kun je de vouchers ook inleveren in de speciale inleverboxen die bij sportzaal Dillenburcht komen te staan. Help jij en je familie mee met sparen?
Alvast erg bedankt!