Pub Quiz

Beste quizliefhebbers,

De drie hoofdgebruikers van onze nieuwe sporthal en onze nieuwe kantine nodigen jullie van harte uit voor een:

• Wanneer?
  • Vrijdag 23 maart 2018
  • Inloop vanaf        20:00 uur
  • Start om              20:30 uur
  • Verwacht einde:   23:45 uur
  • Waar?    Kantine Sporthal Dillenburcht, Drunen.

We gaan jullie algemene kennis testen. Dit willen we doen d.m.v. gevarieerde en onderscheidende vragen over van alles en nog wat.

Je schrijft je in met een team van maximaal 5 personen. Verdere voorwaarden:

• Elk team bevat minimaal één persoon met een leeftijd van minimaal 18 jaar, de anderen hebben een leeftijd van A-jeugd of ouder;
  • Het team moet minimaal twee personen bevatten die (oud-)lid zijn van HV Avanti, volleybalvereniging Minerva of S.C. Elshout Handbal;
  • Zorg gerust voor diversiteit in leeftijd, interessegebieden en geslacht binnen het team en verzamel een mooi team!
  • Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team
  • Een deel van het inschrijfgeld gaat naar een goed doel
  • Voor het winnende team is er natuurlijk een leuke prijs!

Meld je team direct aan, door te mailen naar een van onderstaande mailadres met “teamnaam“ en “contactpersoon”: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.