Jeugd 's-Hertogenbosch

Proef trainingen volgen

Volleybal Vereniging Minerva biedt ook volleybaltrainingen aan in de wijk de Maaspoort in 's-Hertogenbosch o.a. voor basisschool kinderen. Doel is om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met volleybal en ze enthousiast te maken om ook te komen volleyballen bij Minerva. Daarom worden er op 10 basisscholen tijdens de gymlessen kennismakingslessen gegeven. Daarna kan er maar liefst 3 weken lang  gratis worden getraind. E.e.a. is mogelijk gemaakt via de gemeentelijke subsidie aan het project Maaspoort Fitste wijk.

Dag en tijdstippen van de trainingen

Op Maandag van 17.30 tot 18.30 uur of op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur zijn er gratis volleybaltrainingen voor leerlingen van groep 4 t/m groep 6 van de basisschool.  (+/- tot 11 jaar) afwijkingen zijn mogelijk op basis van individuele situatie! Deze groep noemen we CMV groep = Cool Moves Volleybal. De bal mag b.v. nog gevangen worden! Meer info zie website nevobo

Ook op Maandag en Woensdag maar dan van 18.30 tot 19.45 uur is er training voor kinderen vanaf +/- 11 jaar tot 14 jaar, met de bedoeling om in de C competitie te gaan spelen. Dit natuurlijk nadat het volleybal is aangeleerd. (bijna een jaar voor nodig) Kinderen van jongere leeftijd met verdergaande vaardigheden kunnen hier ook instromen. (De trainer beslist hierover!)

Trainers: Op de Maandag Ed Baten en de Woensdag Hans Kempkens en Ed Baten VT3 trainers van de Minerva Volleybalschool. Afmelden voor trainingen of vragen graag via WhatsApp naar Ed via telefoon 0651222009 of bel voor meer info.

Locatie: De Plek ofwel de Flik Flak hal aan de Marathondreef in de Maaspoort, naast de Maaspoort hal.

Aanmelden als lid via een van onderstaande mogelijkheden

• Telefonisch via Ed Baten, trainer van de beide groepen via 0651 222 009
  • Stuur een mail met jouw gegevens en de gewenste dag van trainen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Vul het inschrijfformulier wat je op school hebt gekregen of in de volleybalzaal mee hebt genomen en neem het na telefonisch contact mee naar de training.
  • of download het inschrijfformulier voor het gratis meetrainen van deze site en neem het formulier mee naar de eerste training.

Gratis trainen kan 3 weken op een van de twee dagen

Lid worden

Na 3 weken wordt gevraagd of je lid wilt worden van Minerva en heb je de keus om een of twee keer in de week te trainen.  Meer weten over de contributie klik hier! Klik op de folder hieronder voor meer informatie of gebruik het inschrijfformulier om je gelijk in te schrijven als lid van de vereniging. Bij het inschrijven schrijft men zich in voor 1 of 2 trainingen, graag de voorkeur opgeven voor de maandag en/of woensdag.