Als ambitieuze vereniging zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden.Leeftijd, niveau en ervaring spelen daarbij geen rol.

Minerva is een vereniging voor iedereen. Van jong tot oud, van topsporter (in wording) tot recreant.

Weet je iemand die belangstelling heeft? Neem hem of haar dangewoon mee naar de eigen training of laat hem/ haar contact opnemenmet één van de coördinatoren. Pas na 3 trainingen hoeft iemand te beslissen of hij/ zij lid wil worden.

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Als je lid wilt worden van volleybal vereniging Minerva kun je dit formulier afdrukken en invullen. Het formulier moet je inleveren bij de Nathalie Verhoeven.

Klik hier voor het inschrijformulier

Formulier opzeggen lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap of dat van uw kind wil opzeggen, gebruik dan bijgevoegd formulier. Hiermee is het voor de club duidelijk dat u uw lidmaatschap opzegt en tevens de reden waarom.

Klik hier voor het formulier