Minervadag 2024

Een geslaagde Minervadag 

Zaterdag 28 september vierde volleybalvereniging Minerva de start van een mooi nieuw volleybalseizoen. In de sporthal en de kantine van de Dillenburgt kwamen zo’n 120 leden met vele ouders bij elkaar voor een feestelijke dag vol sport en activiteiten.

De jeugdteams en de seniorenteams speelden onderling een oefenwedstrijd nadat de nieuwe teamfoto’s en pasfoto’s waren gemaakt. Voor ouders en nieuwe vrijwilligers was er een workshop over het coachen en het tellen van wedstrijden. Ondertussen kon er gestemd worden op een van de ingezonden ontwerpen van het eigen Minerva carnavalsembleem terwijl de spanning voor de veiling opliep. 

Ieder team diende een uniek item in dat vervolgens geveild werd, zoals een appeltaart, een verzorgde teambarbecue, een spelletjesavond, een avondje oppassen, handgemaakte kaarten en een wasbeurt voor de auto (die direct uitgevoerd werd).

Een mooi moment op deze dag was de aandacht voor onze jubilarissen:

Saskia Driessen is 25 jaar lid, Jeroen van den Bosch 40 jaar, Anita van Spijk 40 jaar, Christine de Gouw 50 jaar en Huub Kuijpers is 60 jaar lid. Zij zijn allen gestart bij Ever Ready of Quos ego, voordat deze clubs fuseerden tot Minerva. Zij zijn allemaal erg actief geweest en nog steeds actief voor de club! 

 

Volgend jaar start ook het jubileumjaar voor de vereniging zelf: volleybalvereniging Minerva bestaat in oktober 2025 20 jaar.